Wilbur af Daniel Wahl

Under DMY Berlin 2011 lancerede Daniel Wahl aka Weltunit sit nye skrivebord Wilbur.

Bordet er specielt designet til den klassiske Egon Eiermann bordramme, og Wilburs primære funktion er at hjæpe brugerne med at genvinde kontrollen over deres arbejdsareal.

Hvad de fleste ikke ved er, at Egon Eiermann udelukkende designede bordets ramme, da det var meningen at brugeren selv skulle levere eller fremstille deres egen bordplade – mange af Eiermanns studerende brugte eksempelvis gamle døre på toppen af deres bordrammer.

Dengang blev alt lavet i hånden på papir, og derfor var skrivebordsorganisering hovedsagligt et spørgsmål om hvordan du stablede dine dokumenter. Derfor var bordpladen i sig selv mindre vigtig, den behøvede ganske simpelt bare at være flad.

I dag har situationen i høj grad ændret sig, hvem kender f.eks  ikke til problemet med kabel-spaghetti og skriveborde fyldt med opladere samt andre af den moderne verdens nødvendige onder?

Wilbur er Daniel Wahls svar på disse problemer.

En ‘tunnel’ under bordpladen har plads nok til at rumme både kabler, opladere og eksterne harddrives – og teoretisk set også dine kiks eller småkager, hvis dine arbejdskolleger mangler respekt for de søde sagers ejermand og dennes ejendom!

Adgang til tunnelen opnåes via en udskæring i bordpladen, en udskæring der er udsmykket med slidser/åbninger, som tillader kabler at komme igennem.

Det er alt sammen så simplet at det er til at græde over.

Wilbur produceres i Tyskland hos MDF og findes i en række forskellige størrelser, farver og materialer, og med flere muligheder for udskæringens placering, alt afhængigt af hvor dit kabel skal placeres.

Yderligere information kan findes hos www.weltunit.com

 

 

Tagged with: , , , , , ,