DZNE, BONN

New centre for research

DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
Client: Forschungszentrum für neurodegenerative Erkrankungen, Bonn
Architect/Interior Design: Wulf Architekten
Furnishing: smow Stuttgart and smow Cologne
Year: 2015/16
Areas furnished: Cafeteria, Waiting areas
Project specification: New building
DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
DZNE Bonn
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
Client: Forschungszentrum für neurodegenerative Erkrankungen, Bonn
Architect/Interior Design: Wulf Architekten
Furnishing: smow Stuttgart and smow Cologne
Year: 2015/16
Areas furnished: Cafeteria, Waiting areas
Project specification: New building

OUR EXPERT

Anett Ahlefeld
Managing Director smow Cologne
Telephone: 0172 605 31 10
E-Mail:
DZNE Bonn lobby seating
Foto: Archigraphie Steffen Vogt
DZNE Bonn foyer
Foto: Archigraphie Steffen Vogt

PROJECT SYNOPSIS

The tender for the interior design of the newly completed Research Centre for Neurodegenerative Diseases in Bonn Venusberg was awarded to smow Cologne and smow Stuttgart, who realised the project in close cooperation. The friendly, open new building has been equipped with, amongst other objects, Eames classics from Vitra in the cafeteria.

SIMILAR PROJECTS

NEW PREMISES FOR A LAW FIRM
From an empty building, a completely restructured commercial space was realised with workspaces, customer and social areas. Learn more
FRIENDLY AMBIENCE FOR AN EYE CLINIC
In furnishing the waiting area of the Augenlaserzentrums Sachsen, we placed special emphasis on creating a friendly atmosphere. Learn more