MELLOWMESSAGE, LEIPZIG

Creative interior for a creative agency

Mellowmessage Leipzig Meeting Room
Client: Mellowmessage, Leipzig
Planning: smow Leipzig
Architect/Interior Design: Dannheimer & Joos, Munich
Year: Ongoing since 2012
Areas furnished: Workspaces, Conference room
Project specification: Office extension
Mellowmessage Leipzig Building
BRIEF
In keeping with the character of a creative agency, the furniture should focus on flexibility and all workstations should be equipped with height-adjustable desks. The interior design should visually fit the architectural charms of the typical Leipzig Gründerzeit building.
Mellowmessage Leipzig Workspaces
REALISATION
The desks by Egon Eiermann, with their industrial style, compliment the old-style character of the office space, and all tables can be combined in different configurations and thus support working in changing project teams. In the meeting rooms a focus was made of bold colours and fresh designs.

OUR EXPERT

smow Planning Expert
Maria Boddin
Project and interior design consultant
Interior Designer (M.A.)
Telephone: +49 341 2222 88 66
E-Mail: projekt@smow.de
REQUEST A CONSULTATION
Mellowmessage Leipzig Conference Room
Mellowmessage Leipzig Office

PROJECT SYNOPSIS

In expanding the space of the web agency Mellowmessage, smow Leipzig has worked with design classics as well as modern designs. The redesigned office space in the renovated building is characterized by friendly and functional work and meeting rooms. The decor reflects a young approach that fits in with both the location, the Leipzig suburb of Südvorstadt, as well as the field of activity: in an agency, creativity can also be expressed in the furniture.

SIMILAR PROJECTS

NEW HEADQUARTERS IN THE ALTE SPINNEREI
In the offices of an advertising agency, smow has transformed the historic building structure of a former factory into a contemporary design with contemporary designer furniture, thus creating a productive working atmosphere. Continue reading
FLEXIBLE WORKSPACES IN A FORMER GARRISON HOSPITAL
In a former garrison hospital, flexible workspaces harmoniously blend over four floors with carefully choreographed exhibition areas. Continue reading